Program zilnic de Luni pana Vineri, de la 07:30 la 18:00.

Cresa si Gradinita HappyLand este deschisa pe tot parcursul anului, inclusiv in perioada vacantelor (primavara, vara, iarna). Exceptie sunt zilele libere prin lege.

Stim ca timpul tau este destul de incarcat si astfel, iti venim in ajutor cu 2 variante de program, asa incat tu sa-l poti alege pe cel potrivit nevoilor tale

Program Scurt

7:30 – 13:00

2.100 Ron/Luna  

cu perioada contractuala  

+ Serviciu masă 30 Ron / zi prezent

Supliment Baby 250 Ron / luna

*se aplica copilașilor din grupa baby care la 1 Septembrie au vârsta < 3ani 


+ Pachete Optionale


Pachet BabyCare Half Day   200 Ron / luna

Pachet SmileCare   30 Ron / luna


Program Prelungit

7:30 – 18:00

2.750 Ron/Luna  

cu perioada contractuala  

+ Serviciu masă 30 Ron / zi prezent

Supliment Baby 250 Ron / luna

*se aplica copilașilor din grupa baby care la 1 Septembrie au vârsta < 3ani 


  + Pachete Optionale


Pachet BabyCare Full Day   350 Ron / luna

Pachet SmileCare   30 Ron / luna

Late Check-Out   40 Ron / eveniment

* Tarifele sunt maximale, si conțin toate taxele, valabile pentru anul școlar 2024-2025.

Contractul cu perioada contractuala, prevede o obligație financiara din partea părinților, de maxim 30% din valoarea programului ales, in situația in care instituțiile statului decid suspendarea activității grădinițelor private. Contractul se poate rezilia oricând in primele 30 zile de la intrarea copilului in grădinița, perioada considerata perioada de acomodare.

Descriere servicii si pachete:

  • Serviciul „masă” include servirea micului dejun, fructe sau legume intre mese, servirea prânzului, gustarea consistenta de după amiaza.

Pentru zilele in care copilul absentează nu se va datora contravaloarea serviciului de masa cu condiția notificării prealabile absentării pana la ora 12:00 a zilei precedente.

  • Supliment Baby este o taxa suplimentara care se va percepe copilașilor din grupele baby care nu au împlinit vârsta de 3 ani la data de 1 Septembrie al anului școlar precedent. (ex: copilaș născut in August 2020, se va factura suplimentul baby pana in luna Septembrie 2024)
  • Pachet BabyCare este foarte util in cazul copiilor care au nevoie de scutece si o îngrijire speciala a zonelor iritante din aceasta cauza. Nu mai este necesar sa porți grija scutecelor, șervetelor umede, prosopel, creme etc. De toate acestea ne vom ocupa noi, iar micuțului tău nu o să-i lipsească niciodată nimic în acesta privința.

În cazul în care nu optați pentru acest pachet, este necesar să verificați în fiecare dimineața că exista toate cele necesare pentru cel puțin o zi, în vestiarul alocat copilului dv.

  • Pachet SmileCare este recomandat indiferent de vârsta copilului. Acest pachet asigura necesarul unei igiena bucale perfecte. Se vor efectua cel puțin doua controale stomatologice pe parcursul unui an școlar, se asigura pasta de dinți și schimbarea periuței de dinți la maxim 3 luni.

In cazul în care nu optați pentru pachetul SmileCare este necesar ca dv sa va ocupați de toate cele menționate mai sus.

  • Un eveniment „Late Check-out” se considera a fi atunci când  Check-Out-ul (preluare copilului de la grădinița) a fost efectuat după ora de sfârșit a programului prelungit in limită maximă de 30 minute.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

  • Serbările de pe parcursul anului școlar.
  • Opționalele si Evenimentele
  • Excursiile si taberele