Program zilnic de Luni pana Vineri, de la 07:30 la 18:00.

Cresa si Gradinita FlyKids este deschisa pe tot parcursul anului, inclusiv in perioada vacantelor (primavara, vara, iarna). Exceptie sunt zilele libere prin lege.

Stim ca timpul tau este destul de incarcat si astfel, iti venim in ajutor cu 2 variante de program, asa incat tu sa-l poti alege pe cel potrivit nevoilor tale

Program Scurt 

1.100 Lei/Luna *  cu perioada contratuala   


1.500 Lei/Luna *  fara perioada contratuala 

7:30 – 13:00


   + Pachete Optionale

Serviciu "masă"  20 Ron / zi

Pachet BabyCare Half Day   200 Ron / luna

Pachet SmileCare   20 Ron / luna

Program Prelungit

1.800 Lei/Luna * cu perioada contractuala  


2.200 Lei/Luna * fara perioada contractuala

  

 7:30 – 18:00

+ Serviciu "masă"  20 Ron / zi

   

+ Pachete Optionale

Pachet BabyCare Full Day   350 Ron / luna

Pachet SmileCare   20 Ron / luna

Late Check-Out   25 Ron / eveniment

* Tarifele sunt valabile exclusiv pentru clienții care au avut contract in anul școlar 2019-2020. Tarife valabile pentru anul școlar 2020-2021.

Contractul fără perioada contractuala, nu atrage nici o obligație financiara din partea părinților in situația in care instituțiile statului decid suspendarea activității grădinițelor private. Contractul se va suspenda automat pe toată acesta perioada, iar locul copilașului la grădiniță este asigurat. Puteți vizualiza și descarca formularul de contract fără perioada contractuala de aici.

Contractul cu perioada contractuala, prevede o obligație financiara din partea părinților, de maxim 30% din valoarea programului ales, in situația in care instituțiile statului decid suspendarea activității grădinițelor private. Contractul se poate rezilia oricând in primele 30 zile de la intrarea copilului in grădinița, perioada considerata perioada de acomodare. Puteți vizualiza și descarca formularul de contract cu perioada contractuala de aici.

Descriere servicii și pachete:

  • Serviciul „masă” include servirea micului dejun, fructe sau legume intre mese, servirea prânzului, gustarea de după amiaza.

Pentru zilele in care copilul absentează nu se va datora contravaloarea serviciului de masa cu condiția notificării prealabile absentării pana la ora 12:00 a zilei precedente.

  • Pachet BabyCare este foarte util in cazul copiilor care au nevoie de scutece si o îngrijire speciala a zonelor iritante din aceasta cauza. Nu mai este necesar sa porți grija scutecelor, șervetelor umede, prosopel, creme etc. De toate acestea ne vom ocupa noi, iar micuțului tău nu o să-i lipsească niciodată nimic în acesta privința.

În cazul în care nu optați pentru acest pachet, este necesar să verificați în fiecare dimineața că exista toate cele necesare pentru cel puțin o zi, în vestiarul alocat copilului dv.

  • Pachet SmileCare este recomandat indiferent de vârsta copilului. Acest pachet asigura necesarul unei igiena bucale perfecte. Se vor efectua cel puțin doua controale stomatologice pe parcursul unui an școlar, se asigura pasta de dinți și schimbarea periuței de dinți la maxim 3 luni.

In cazul în care nu optați pentru pachetul SmileCare este necesar ca dv sa va ocupați de toate cele menționate mai sus.

  • Un eveniment „Late Check-out” se considera a fi atunci când  Check-Out-ul (preluare copilului de la grădinița) a fost efectuat după ora de sfârșit a programului ales (scurt sau prelungit) in limită maximă de 30 minute.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

  • Serbarile de pe parcursul anului scolar.
  • Optionalele.
  • Excursiile si taberele